Varför vill du bleka tänderna på klinik?

Letar du efter tandblekningsklinik i Stockholm? Kan du tänka dig att bleka dina tänder själv hemma? I så fall rekommenderar vi dig att tänka efter vad de egentligen är ute efter. Tandblekning på klinik är endast motiverat om du vill ha snabbast möjliga resultat samtidigt som priset är mindre viktigt. Vill du endast ha vita tänder  så billigt som möjligt rekommenderar vi dig tandblekning hemma. Tex har EaseWhite ett tandblekningspaket för endast 295 kronor som fungerar nästan lika bra som tandblekning på klinik för 3300 kronor. Det är du som avgör vad du vill spendera pengar på.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Varför vill du bleka tänderna på klinik?

  1. Johanna says:

    Hej!
    Är det inte också så att om man bleker tänderna på klinik eller hos tandläkaren så får man en bättre gjord skena (i de flesta fall) vilket betyder att det är mindre risk för skador av tandkött osv?
    En annan grej är ju också att om man har hål, lagningar eller liknande så kan en blekning vara olämplig och om man gör det hos tandläkaren så vet man ju till 100% att det är ok. Men personligen håller jag med, bleka tänderna hemma är ju MYCKET billigare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *