Tandblekning med tandblekningspenna

Att bleka sina tänder med tandskena kan vara en ganska jobbig process. Tandblekningskenen placeras över tänderna i 30-60 minuter vid varje blekningstillfälle och under denna period är det vanligt att det ilar i tänderna och skaver på tandköttet.

Ett alternativ för er som inte gillar att bleka tänderna med tandskena är att testa tandblekningspenna. Med en tandblekningspenna appliceras tandblekningsgelen direkt på tänderna. Tandblekningsgelen torkar in på 50 sekunder och därefter är proceduren klar. Tandblekningsgelen behöver inte torkas av.

Detta bör upprepas 2grr/dag i 2 veckors tid. Även om den totala processen är lång, är varje enskilt tillfälle mycket smidig. En tandblekningspenna kostar vanligtvis 200-400 kronor beroende på tillverkare. Oftast är de billigare än de mer vanliga tandblekningskiten.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *